TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Es tracta d’una nova fase de l’itinerari circular inaugurat l’any passat.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
24/08/2018

El Consorci preveu enllestir l’itinerari de l’Estany a les Estunes abans de final d’any

Arxius d'audio:

 
  •  24/08/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Porqueres    + d'aquesta zona

 

El projecte, pressupostat en uns 20.000 euros, donarà continuïtat a l’itinerari inaugurat l’any passat al pla dels Estanyols de la Puda i evitarà haver de passar pel mig de la finca de Casa Nostra.

 

El Consorci de l’Estany ja ha aprovat el projecte per continuar l’itinerari de l’Estany a les Estunes, als termes de Banyoles i Porqueres, i les obres s’iniciaran pròximament. Es tracta d’una nova fase de l’itinerari circular inaugurat l’any passat pel pla dels Estanyols de la Puda, que va incloure la restauració d’una zona humida i la creació d’una llacuna.

 

El nou projecte continuarà aquest itinerari i permetrà anar a peu des de la carretera de l’Estany, a l’altura del camp de futbol, fins al paratge de les Estunes, travessant el pla dels Estanyols de la Puda des de l’estanyol d’en Montalt en paral·lel a la riera de les Estunes.

 

El director del Consorci, Jordi Bosch, ha explicat que el projecte ja està a punt i es preveu que les obres comencin abans de finals d’aquest any.

 

L’objectiu del projecte és la modificació del traçat de l’itinerari de la Puda entre els estanyols d’en Montalt fins al paratge de les Estunes. L’actual itinerari ja permet l’accés fins a les Estunes, però per arribar-hi actualment cal travessar part de la finca de Casa Nostra. A més, l’itinerari actual segueix pel costat de la carretera GI-524 de Banyoles a Mieres en un tram de 140 metres sense voreres.

 

Amb el nou camí que es vol fer, s’evitarà passar per aquests terrenys que, tot i que se’n fa un ús públic, són de propietat privada.

 

El projecte per la modificació del traçat de l’itinerari de la Puda i les Estunes té un pressupost d’uns 20.000 euros, i inclou la delimitació del camí, la instal·lació d’una tanca i la construcció d’una passarel·la de fusta.

 

Paral·lelament, l’itinerari es completarà amb l’arranjament i substitució de la passera de fusta de l’Estanyol de la Cendra, que actualment està impracticable i està pendent d’un projecte de renovació.

TAGS: Itinerari, Estunes

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Diumenges de 10:00 a 11:00

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.