TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 08 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Avui, dia 27 de juliol, el Consell Comarcal compleix 30 anys des de la seva creació.

Publicitat

Política » Comarcal    + d'aquest tema
27/07/2018

El Consell Comarcal tanca la celebració del 30è aniversari amb el repte de millorar-ne la visualització

Arxius d'audio:

 
  •  27/07/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Desenes de persones s’han aplegat a la seu en un acte amb treballadors i polítics que han passat per l’ens aquestes tres dècades.

 

Aquest divendres 27 de juliol es compleixen exactament 30 anys de la creació del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. L’ens ha celebrat l’efemèride durant la setmana amb la presentació de diverses iniciatives relacionades amb la millora de la visualització de la feina que fa. Precisament, la voluntat de millorar el coneixement que tenen els veïns i veïnes de la tasca del consell és el repte que es marquen els responsables de l’ens pel futur.

 

El president, Jordi Xargay, ha destacat el paper del consell en el suport als municipis petits i la gran importància que té aquesta funció en una comarca com el Pla de l’Estany. I ha recordat que molta gent “no és conscient de la gran quantitat de serveis” que rep del consell.

 

Acte aquest dijous

 

Per commemorar el 30è aniversari, desenes de persones s’han aplegat aquest dijous al vespre a Can Puig de la Bellacasa, en un acte que ha volgut reunir treballadors i polítics que han passat per l’organisme aquestes tres dècades. Segons Xargay, ha estat “un reconeixement i un agraïment a l’esforç i la feina de totes les persones que han fet créixer el Consell Comarcal”.

 

La constitució del Consell Comarcal va tenir lloc el 27 de juliol del 1988 amb la designació de 19 consellers comarcals, escollits d'acord amb els resultats electorals de les eleccions municipals del juny de 1987. El primer president va ser Anton Prat Daranas (CiU).

TAGS: Cosnell, Comarcal, 30, Anys, Xargay, Bellacasa

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Diumenges de 10:00 a 11:00