TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Una de les més importants és la remodelació del teatre de l’escola Baldiri Reixac.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
17/07/2018

Comencen les obres de millora a les escoles de Banyoles, amb una inversió de 170.000 euros

Arxius d'audio:

 
  •  17/07/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les més importants són la remodelació del teatre de la Vila, que ha començat aquest dilluns, i la renovació del terra de La Balca, que ha d’acabar la setmana vinent.

 

Han començat les obres a les diverses escoles de la ciutat, en què l’Ajuntament de Banyoles ha destinat part del pressupost de les inversions financerament sostenibles, fora del pressupost ordinari. Són un total de 170.000 euros que s’invertiran en diversos projectes de millora als centres educatius.

 

Una de les més importants és la remodelació del teatre de l’escola Baldiri Reixac, que ha començat aquest dilluns, 16 de juliol. A l’espai s’hi instal·larà una pantalla gegant i un equip d’il·luminació i so, es canviaran les cortines i es pintaran els seients, amb la voluntat d’obrir l’equipament a tota la ciutadania i les entitats. A banda d’aquesta millora, en aquesta escola també es canviaran alguns tancaments i es pintarà la façana del carrer Canat, segons ha detallat la regidora d’ensenyament Ester Busquets.

 

Canvi dels terres a La Balca

 

L’altra gran inversió, que va iniciar-se a principis de juliol, és el canvi dels terres al Centre Educatiu Municipal La Balca, afectats per humitats. A part de la instal·lació de parquet a totes les aules, les obres també inclouen una capa de pintura. Està previst que aquestes acabin la setmana vinent, el dia 24 de juliol.

 

L’actuació ha comportat el trasllat dels alumnes a l’escola Camins, l’únic centre amb aire condicionat de la ciutat, en què ja han acabat les obres d’instal·lació d’un nou barracó en aquest últim centre.

 

Actuacions a totes les escoles

 

En general, però, les inversions afectaran totes les escoles de Banyoles: s’habilitaran espais d’ombra a tots els patis de les escoles de Banyoles; es millorarà la tanca exterior de Can Puig; i a l’escola de La Draga es canviarà el terra del gimnàs, es renovaran tanques i s’habilitarà un espai a la part superior de l’edifici, es pintarà la façana i es canviaran els tancaments de Cal General.

TAGS: obres, millora, escoles

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00