TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 26 de maig del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Matí de sardanes

i després...11:00 "Hora extra"

PLAY
Hora inicial
10:00

Hora final
11:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Es tracta d'un treball conjunt durant el curs de disset joves d’entre 15 i 18 anys.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
14/06/2018

L’Obrador de Banyoles presenta ‘Llibertat en moviment’, un mural urbà que reflexiona sobre la llibertat

Arxius d'audio:

 
  •  14/06/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La intervenció s’inaugura aquest dijous al camí Fondo, al barri de Canaleta, en el marc de l’(a)phònica.

 

L’Obrador és un projecte de lleure inclusiu integral per joves dels quatre instituts del Pla de l’Estany d’entre 15 i 18 anys, i també per adults voluntaris que treballen, durant tot un curs, en projectes artístics que aporten una anàlisi crítica de la realitat a través de l’art. Aquest dijous presenten el seu quart projecte, al barri de Canaleta de Banyoles. Es tracta de ‘Llibertat en moviment’, una intervenció artística mural de 60 metres que reflexiona entorn al concepte de llibertat. Un dels joves de l’Obrador, David Hernández, ha explicat que el mural tracta de la llibertat interior, representada a través del curs d’un riu.

 

A través de la il·lustració i el grafit, la intervenció artística és el resultat de la reflexió i el treball conjunt durant tot el curs de disset joves d’entre 15 i 18 anys dels quatre instituts del Pla de l’Estany. En aquesta ocasió, els joves han participat d’un petit taller d’art mural amb l’artista banyolí Met Geli i d’un taller de Música i llibertat organitzat i impartit per l’associació Sonora. David Hernández s’ha mostrat molt orgullós del resultat final.

 

El mural es pot veure al camí Fondo, al barri de Canaleta. La inauguració és aquest dijous a les 19.30 h i s’emmarca en les activitats paral·leles del Festival de la Veu (a)phònica. Durant l’acte es comptarà amb l’actuació musical de Les Marín i de joves artistes convidats del Pla de l’Estany. A més, infants i joves del socioeducatiu del barri de Canaleta participaran en la inauguració amb la lectura de textos de creació pròpia i relacionats, també, amb la llibertat.

 

Un projecte que es consolida

 

L’Obrador de Càritas Pla de l’Estany va néixer l’octubre de 2014 amb l’objectiu de convertir-se en un espai on, a través de l’art, joves i adults reflexionin i analitzin, des de la diversitat, el seu entorn, per extreure’n conclusions i compartir-les públicament. Entre d’altres projectes que ha dut a terme al llarg d’aquests anys hi ha la projecció d’un mapping en el marc de l’Exposició de Flors de Banyoles o un projecte escultòric entorn els prejudicis i els estereotips, entre d’altres.

TAGS: obrador, llibertat

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 21h a 22h i dijous de 11:30 a 12:30 (reposició)

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Els divendres cada 15 dies.