TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Ja s’ha delimitat l’espai on s’ubicarà l’ampliació, que ocuparà part de l’actual pati.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
05/06/2018

La instal·lació d’un nou mòdul prefabricat a l’escola Camins començarà els pròxims dies

Arxius d'audio:

 
  •  05/06/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Ja s’ha delimitat l’espai on s’ubicarà l’ampliació, que ocuparà part de l’actual pati.

 

Els pròxims dies començaran les obres per instal·lar un nou barracó a l’escola Camins de Banyoles. Fa un parell de setmanes ja es va col·locar la tanca que delimita l’espai on s’ubicarà el mòdul, que ocuparà part de l’actual pati. La previsió era que les obres comencessin a mitjans de maig, però el mal temps de les últimes setmanes ha fet retardar els treballs, que s’iniciaran els pròxims dies, si la meteorologia ho permet.

 

La regidora d’Educació de Banyoles, Ester Busquets, confia que comencin ben aviat i valora positivament que aquest any ho facin amb tanta antelació.

 

El pati no s'ampliarà

 

El nou mòdul acollirà les aules de 4t de primària del proper curs. El pati actual quedarà reduït i el departament no preveu ampliar-lo per algun altre costat. Des de l’escola s’ha demanat a l’Ajuntament que tanqui la pista que hi ha a tocar del centre per poder-la utilitzar durant l’horari lectiu com a pati, però el consistori no hi ha donat el vist-i-plau.

 

Paral·lelament a la instal·lació d’un barracó, l’Ajuntament també té previst instal·lar les pròximes setmanes un nou umbracle al pati per ampliar la zona d’ombra.

 

Ubicada al carrer Concòrdia de les Aigües de l’Estany, a la zona de la Farga, l’escola Camins es va inaugurar el curs 2012-2013 amb dos línies de P3 i des de llavors cada curs ha anat creixent en nombre d’alumnes, amb una o dues línies. A diferència d’aquest curs, quan han començat dues noves línies de P3, el curs que ve l’escola tornarà a ser d'una sola línia.

TAGS: Camins

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Segon dissabte de mes

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.