TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les actuacions han suposat una inversió de més de 100 mil euros pel consistori.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
26/04/2018

Camós ha executat pràcticament totes les inversions previstes al pressupost d’aquest any

Arxius d'audio:

 
  •  26/04/2018

 

Camós    + d'aquesta zona

 

La millora del camí d’accés al veïnat de Cruanyes, l’acabament de les voreres de la Carretera de Camós i el canvi d’il·luminació pública a leds han suposat una inversió de més de 100 mil euros pel consistori.

 

L’Ajuntament de Camós ha anat per feina aquest 2018 i el mes d’abril ha pràcticament enllestit les tres principals inversions contemplades al pressupost. Amb una partida global d’inversions de 106 mil euros, el projecte de més envergadura és la millora del camí d’accés al veïnat de Cruanyes. El projecte continua l’actuació que es va fer fa un parell d’anys davant l’escola bressol. S’ha pavimentat un tram d’uns 300 metres que enllaça la primera fase d’obres i que ha de millorar l’accés definitivament al veïnat. L’alcalde, Josep Jordi, detalla que el projecte s’està adjudicant i que consistirà en renovar el paviment per millorar la pujada al nucli, que presenta problemes també quan plou.

 

Aquesta reforma tindrà un pressupost de gairebé 69 mil euros. També s’ha acabat l’última fase per construir voreres a la carretera de Camós (23 mil euros) i s’han canviat a leds els punts de llum de la mateixa carretera, el pavelló municipal i el veïnat d’en Pons (15 mil euros). Segons Josep Jordi, les actuacions serveixen per tenir una carretera principal amb tots els serveis i comoditats per vehicles, vianants i ciclistes, i també representaran un estalvi energètic a mig i llarg termini.

 

El global del pressupost de l’Ajuntament de Camós puja a 546.215,82 euros, i pràcticament totes les inversions es cobreixen amb recursos propis. Josep Jordi també ha volgut subratllar el manteniment de camins rurals i, alhora, l’aspecte social, amb ajudes als escolars i universitaris del municipi. El pressupost del 2018 es va aprovar el desembre de l’any passat amb els vots en contra de CiU, a l’oposició.

TAGS: inversions, leds, Cruanyes, carretera, Camós

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)