TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
És el sisè any consecutiu que l’Ajuntament tanca l’exercici amb romanent positiu.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
27/03/2018

L’Ajuntament de Banyoles tanca el pressupost de 2017 amb un romanent positiu de 3,3 milions d’euros.

Arxius d'audio:

 
  •  27/03/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

És el sisè any consecutiu en què el consistori tanca l’exercici amb superàvit, tot i que mai havia estat tan elevat. L’alcalde ho atribueix a la revisió del cadastre i a les limitacions que marca la llei d’estabilitat pressupostària.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha aprovat per ple aquest dilluns al vespre el tancament de l’exercici del 2017, amb un superàvit de 3.268.000 euros.D'aquests, 1,8 milions aproximadament seran per a inversions financerament sostenibles, i 1,3 milions d’euros són romanent de tresoreria lliure. A més, s'estableix una guardiola per a impagats de 650.000 euros.

 

És el sisè any consecutiu que l’Ajuntament de Banyoles tanca l’exercici amb romanent positiu, però mai havia estat tan alt. Concretament, el superàvit del pressupost del 2017 és el doble del de l’anterior, que va ser de gairebé 1,7 milions d’euros.

 

L’alcalde, Miquel Noguer, ha explicat que aquest romanent positiu es deu, en part, a l’increment de la recaptació en concepte d’IBI degut a la revisió que l’Estat va fer del cadastre; i també per les limitacions que marca la llei d’estabilitat pressupostària.

 

L’oposició demana que el romanent es destini a qüestions urgents


La liquidació del pressupost del 2017 va passar per ple com a punt de donar compte, però els grups a l’oposició també van voler dir-hi la seva. El regidor d’ICV, Joan Luengo, va demanar que una part de l’estalvi del consistori es destini a projectes urgents que hi ha pendents sobre la taula, com les sessions informatives del POUM, ajudes al lloguer o per als vigilants de l’Estany, entre d’altres. En la mateixa línia, el regidor de Junts per Banyoles David Juan reconeix que l’Estat deixa poc marge de maniobra als ajuntaments però també insta a aprofitar “cada oportunitat” per continuar invertint a la ciutat, i ha posat per davant de la cua dels projectes la futura biblioteca.

 

Al ple d’aquest dilluns també s’han aprovat diverses modificacions de crèdit per començar a ubicar les partides corresponents als pressupostos del 2018.

TAGS: ple, ajuntament, pressupostos

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Diumenges de 10:00 a 11:00