TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El consistori vol tancar la compra aquest mateix any.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
19/03/2018

Cornellà del Terri subhastarà uns terrenys del polígon per finançar la compra de Cal Metge

Arxius d'audio:

 
  •  19/03/2018

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

El ple municipal va aprovar la setmana passada l’inici de l’expedient previ a l’adquisició de l’edifici, situat a la plaça del Maig, que es vol condicionar com a espai polivalent.

 

L’Ajuntament de Cornellà del Terri va aprovar dijous passat l’inici de l’expedient previ a l’adquisició de Cal Metge, un edifici històric ubicat a la cèntrica plaça del Maig on en un futur es vol instal·lar el Casal d’Avis i altres espais municipals.

 

El pressupost del consistori per aquest any inclou una partida per a la compra d’aquest immoble, que puja a 340.000 euros. El consistori vol finançar aquests diners amb la venda d’uns terrenys de propietat municipal situats al polígon industrial de Pont Xetmar. L’alcalde, Salvador Coll, ha explicat que els terrenys ja s’han tret a subhasta anteriorment, però ara s’han condicionat i confia poder fer efectiva la venda, amb un preu de 400.000 euros.

 

Edifici històric

 

L’expedient d’inici de l’adquisició de la casa està ara a mans de la Generalitat que, un cop hi hagi donat el vistiplau, es podrà tancar l’operació. El consistori vol tancar la compra aquest mateix any i en els pròxims exercicis s’abordarà la reforma de l’immoble.

 

Es tracta d’un edifici històric construït a mitjans del segle XIX de planta més dos pisos, que va ser condicionat com a hospital per a les tropes republicanes en retirada a finals del 1938 i principi del 1939. A més, forma part de l’inventari arquitectònic de la Generalitat.

 

Ubicar-hi el Casal d’Avis

 

Ara, l’Ajuntament vol recuperar l’edifici per a ubicar-hi el Casal d’Avis, actualment en un local de lloguer, a més d’altres serveis municipals. L’immoble també disposa d’un pati molt gran al darrere que es condicionaria com a espai públic.

 

L’inici de l’expedient de compra de Cal Metge es va aprovar al ple de l’Ajuntament de Cornellà del Terri de dijous passat, amb els vots a favor de l’equip de govern i del grup a l’oposició, Compromís per Cornellà.

TAGS: Cal, Metge

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00