TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'edifici de Cal Metge es troba la plaça del Maig de Cornellà.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
11/12/2017

Cornellà del Terri inclou al pressupost una partida de 350 mil euros per comprar l’edifici de Cal Metge

Arxius d'audio:

 
  •  11/12/2017

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

L'edifici, a la plaça del Maig, serà un espai polivalent però no es condicionarà a curt termini. Els pressupostos del municipi pel 2018 pugen a 2,6 milions d’euros, més de 400 mil per a inversions.

 

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha aprovat els pressupostos pel 2018, que pugen a 2,6 milions d’euros, 400.000 més que els d’aquest any. En l’apartat d’inversions, destaca la compra de l’edifici de Cal Metge, pressupostada en 350.000 euros. És un edifici que data de 1855 de planta baixa i dos pisos inclòs en l’inventari de béns arquitectònics de la Generalitat. La finca, que també inclou un espai exterior, es preveu adequar com a espai públic, tot i que no serà a curt termini. L’alcalde, Salvador Coll, ha explicat que és un edifici cèntric que es vol destinar a Casal de Gent Gran i sala per entitats, amb l’objectiu de millorar i revitalitzar el nucli històric.

 

Nova coberta al pavelló i enderroc de SAT-Agater, entre d'altres

 

A banda d’aquesta inversió, els pressupostos de Cornellà també inclouen una partida de 125.000 euros que es destinarà a renovar la coberta del pavelló, que es troba en mal estat i té goteres, amb una ajuda de la Diputació. També s’inclouen partides per a l’enderroc de l’empresa SAT-Agater, que es trasllada fora del nucli, així com per la compra de dos solars per a aparcament al nucli de Corts.

 

Els números de Cornellà pel 2018 també destinen 40 mil euros, el doble que l’any passat, als pressupostos participatius. El consistori va optar per allargar el termini per fer suggeriments durant tot el mes de novembre i encara s’ha de fer el recompte de vots.L’alcalde ha destacat que els números suposen una reducció de l’endeutament, que se situarà a l’entorn del 30%, i l’Ajuntament no haurà de recórrer a crèdit per dur a terme les inversions previstes.

 

El pressupost de Cornellà pel 2018 es va aprovar per ple el passat 23 de novembre.

TAGS: pressupost, Cornellà, Metge

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Diumenges de 10:00 a 11:00