TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 24 d'abril del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Nur

i després...20:00 "L'altra cara de la música"/ properes notícies 22:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’objectiu és treballar amb nens i nenes de secundària nocions de robòtica.

Publicitat

Educació » Secundària    + d'aquest tema
16/06/2017

300 estudiants dels instituts de Banyoles presenten els seus robots a la Plaça Major

Arxius d'audio:

 
  •  16/06/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

A l’acte de cloenda del projecte Robòtica Banyoles s’han fet tallers amb experts a 5 espais diferents de la ciutat.

 

Aquest divendres s’ha celebrat la cloenda del projecte Robòtica Banyoles. Alumnes de secundària que han format part d’aquesta iniciativa han exhibit els seus robots i enginys a la Plaça Major. Seguidament com l’any passat s’han establert 5 espais on els alumnes han fet tallers amb experts sobre temes més concrets de robòtica, un d’aquests en anglès.

 

Com a novetat d’aquest any el projecte s’ha ampliat a escoles de primària amb petits tastets de robòtica i també s’han inclòs els alumnes del cicle formatiu d’Informàtica que es fa a l’INS Pla de l’Estany. Així ho ha explicat la regidora d’Educació, Ester Busquets.

 

El projecte Robòtica Banyoles es va iniciar el curs 2013-2014 amb l’objectiu de treballar amb nens i nenes de secundària nocions de robòtica per acabar creant un robot o enginy. Aquest any s’ha dut a terme durant les hores de tecnologia als instituts Pla de l’Estany, Josep Brugulat i Pere Alsius, així com al centre Educatiu Casa Nostra. Segons ha explicat el professor de tecnologia de l’Institut Pla de l’Estany, Joan Isart, es tracta d’una bona experiència per aproximar als nens a la robòtica que els envolta i ha subratllat l’escassetat d’hores destinades a la tecnologia. A més, des de l’alumnat també es valora molt positivament aquesta iniciativa.

 

Des de l’alumnat també es valora molt positivament aquesta iniciativa. L’alumne de l’INS Pla de l’Estany Marc Teixidor ha explicat com han viscut l’experiència i en què consisteix el seu robot.

 

El projecte Robòtica Banyoles es va impulsar gràcies a una subvenció a escala europea de la CSIT. Hi col·laboren experts del departament d’electrònica de la Universitat de Girona i del departament de recerca en el marc de Banyoles Ciutat de Ciència. A més, també compta amb diferents experts de robòtica.

TAGS: robòtica

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Divendres de 19h a 20h

Dilluns de 21 h a 22 h.