TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 24 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Informatiu del migdia

PLAY
Hora inicial
13:30

Hora final
14:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Joaquim Pecanins va desenvolupar part de la seva trajectòria professional a Banyoles.

Publicitat

08/06/2017

L'Auditori de l'Ateneu acull un homenatge al músic Joaquim Pecanins, professor de l’Acadèmia Abat Bonito

Arxius d'audio:

 
  •  08/06/2017

L'acte comptarà, dissabte, amb un concert amb les corals Veus de l’Estany i Nova Llavor de Banyoles.

 

L’Ajuntament de Banyoles, junt amb les corals Veus de l’Estany i Nova Llavor, ha organitzat per aquest dissabte un concert d’homenatge a la figura del músic, pedagog i compositor Joaquim Pecanins i Fàbregas. Nascut a Prats de Lluçanès l’any 1883 i mort a Banyoles el 1948, Pecanins va impulsar i exercir durant anys de professor de música a l’Acadèmia Abat Bonito de Banyoles. L’Ajuntament de la ciutat va dedicar-li el nom d’un carrer l’any 2003, situat entre l’institut Pla de l’Estany i la carretera de Camós, paral·lel al vial d’accés al centre educatiu, el carrer Josep Ponsatí.

 

Joaquim Pecanins va desenvolupar part de la seva trajectòria professional a Prats de Lluçanès i a Terrassa. L’any 1936 va traslladar-se a viure a Banyoles, on va morir l’any 1948 als 64 anys. Com a compositor va ser autor de dues sardanes, però va ser en el camp de la recerca musical on es va significar especialment, amb la recopilació de cançons populars catalanes. Destaca, entre d’altres, la descoberta d’una peça tan coneguda com “fum, fum, fum”.

 

El concert d’homenatge a Banyoles és aquest dissabte a les 7 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu, amb entrada gratuïta. Actuaran les corals Veus de l’Estany i Nova Llavor.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Dilluns de 21 h a 22 h