TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Imatge dels Banys Vells aquest mes de maig.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Urbanisme    + d'aquest tema
12/05/2017

La Unió Temporal d’Empreses MNGT Booking ha guanyat per poc marge la concessió dels Banys Vells

Arxius d'audio:

 
  •  12/05/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’adjudicació es farà efectiva a finals de maig i es preveu que l’equipament obri les portes a mitjans de juny, un cop acabades les obres d’adequació de l’espai que l’Ajuntament iniciarà els pròxims dies.

 

Al concurs per a la nova concessió dels Banys Vells de Banyoles s’hi van presentar un total de 5 empreses. Finalment, un cop valorades totes les ofertes, el comitè tècnic encarregat ha escollit la Unió Temporal d’Empreses MNGT Booking de Banyoles com a guanyadora, amb molt poc marge de punts respecte a la segona candidata. De fet, segons ha detallat el regidor d’Urbanisme i Activitats de Banyoles, Albert Tubert, les dues empreses estaven empatades pel que fa al projecte, però van desempatar per criteri econòmic. El regidor ha recordat que el plec de clàusules prioritzava el pla d’explotació i gestió, amb especial incidència a aspectes socials i culturals. Segons Tubert, tant l’empresa escollida en primer lloc com les dues següents en punts han treballat molt tots aquests aspectes, i per això finalment s’ha hagut de decidir en funció de la proposta econòmica.

 

MNGT Booking serà la nova concessionària dels Banys Vells de Banyoles per un període de 4 anys més 2 de prorrogables. La previsió de l’equip de govern és que l’adjudicació es faci efectiva a finals de maig, i que l’equipament torni a funcionar a mitjans de juny.

 

Mentrestant, l’Ajuntament durà a terme les obres d’adequació de l’espai previstes. En total, el projecte que ha fet el consistori puja a 167 mil euros, però es durà a terme per fases. Les obres que s’iniciaran en breu, pressupostades en uns 50 mil euros, correspondran a la primera fase i preveuen l’arranjament del teulat i la canalització, la millora de la instal·lació elèctrica i l’adequació de la cuina, entre d’altres. Es tracta, segons el regidor, d’una posada a punt dels serveis bàsics perquè l’equipament es pugui posar en marxa “en condicions” aquest estiu.

 

Més reformes els propers anys

 

Es preveu que aquesta primera fase d’obres comenci de forma immediata. Les següents fases del projecte global de remodelació dels Banys Vells es duran a terme els pròxims anys. Entre elles, el possible tancament de l’espai de bar perquè es pugui utilitzar tot l’any, l’arranjament del pati de la zona de bany o la millora de les palanques.

 

Els Banys Vells de Banyoles estan tancats al públic des del desembre passat, quan es va acabar la concessió a l’anterior empresa que gestionava el servei, la mateixa que encara té la concessió del quiosc-bar de la Draga. De fet, la concessió s’acabava l’agost passat, amb possibilitat de 2 anys de pròrroga. L’Ajuntament no li va concedir, però sí que va donar-li marge fins a finals d’any.

TAGS: Banys, Vells, MNGT, Booking, concessió

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Segon dissabte de mes