TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La nova concessió serà de 4 anys prorrogables a 2 més.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
14/03/2017

5 empreses s’han presentat al concurs per a la nova concessió dels Banys Vells de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  14/03/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Aquest dimarts s’ha fet l’obertura de les pliques i a partir d’aquí es valoraran les diferents ofertes, prioritzant els aspectes socials. En paral·lel, l’Ajuntament està pendent de licitar les obres per condicionar l’equipament, valorades en uns 50 mil euros.

 

Aquest dilluns s’acabava el termini per presentar ofertes a la nova concessió dels Banys Vells de Banyoles i aquest dimarts al matí s’han obert els sobres amb les diferents propostes. En total, s’han presentat cinc empreses que, si compleixen els requisits i han aportat correctament tota la informació, optaran a la gestió de l’equipament. Un cop recollides, els pròxims dies un comitè tècnic valorarà les ofertes presentades, amb la intenció d’adjudicar la concessió les pròximes setmanes.

 

El regidor d’Urbanisme i Activitats de Banyoles, Albert Tubert, ha recordat que el plec de clàusules prioritzava els aspectes culturals i socials més que la millor oferta econòmica, així com que es complementés el negoci en relació a les activitats que es fan a Banyoles. En aquest sentit, ha avançat que les diferents ofertes que s’han presentat han tingut en compte aquests aspectes.

 

Concretament, la proposta tècnica per l’explotació de la concessió té una puntuació màxima de 50 punts, 20 per a la proposta econòmica, 20 més per a les propostes de millora de les instal·lacions i 10 punts per a la gestió dels lavabos públics.

 

Obres de condicionament per part de l'Ajuntament

 

Paral·lelament, l’Ajuntament ha de dur a terme unes obres de condicionament i posada a punt de l’equipament. Els treballs, pressupostats en uns 50 mil euros, preveuen l’arranjament del teulat i la canalització, el canvi de la instal·lació elèctrica i l’adequació de la cuina, entre d’altres.

 

El regidor ha detallat que les obres estan pendents de licitar, a l’espera dels informes favorables per part del departament de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, ja que l’espai està situat al passeig Darder, que és Bé Cultural d’Interès Nacional. La intenció és que els Banys Vells puguin reobrir al públic abans de l’estiu.

 

La nova concessió serà de 4 anys prorrogables a 2 més. L’opció més ben valorada es coneixerà les pròximes setmanes.

TAGS: Banys, Vells

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)