TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 05 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'aplicació està inclosa en el nou web turístic de Vilademuls (www.terraprim.cat).

Publicitat

Economia » Turisme    + d'aquest tema
20/02/2017

Vilademuls ha posat en marxa una aplicació mòbil per divulgar els diferents nuclis als turistes

Arxius d'audio:

 
  •  20/02/2017

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Donar a conèixer els atractius i productors locals del municipi i fer que els turistes es quedin al poble són alguns dels objectius de la iniciativa.

 

La nova app de Vilademuls es diu Terraprim, es tracta d’un joc de pistes basat en els personatges de Sant Mer i el drac, i l’objectiu que s’hi proposa és fer una gimcana presencial en la qual es van coneixent els diferents nuclis a partir de les indicacions i les pistes que es proposen.

 

L’objectiu, segons ha detallat l’alcalde, Àlex Terés, és que els turistes que s’allotgen en alguna de les moltes cases de turisme rural que hi ha al municipi coneguin els seus racons, el seu patrimoni i el seu paisatge. Vilademuls es divideix en un total de 12 pobles, i el participant ha de passar per tots ells per completar el joc.

 

El terreny del joc es presenta repartit en cinc blocs diferents: les terres del riu, la capital de la regió, la plana del sud, els boscos encantats de ponent i les contrades del centre. Quan s’arriba a un d’aquests llocs s’ha de trobar la resposta a diferents preguntes, amb quatre solucions possibles. Un cop completades totes les proves es pot accedir al “desenllaç”, al paratge de la coneguda ermita de Sant Mer.

 

L’aplicació vol ser una guia pels turistes, però també una oferta més per les famílies que s’allotgen al poble. Així mateix, el que es busca és que els visitants es quedin al municipi pels seus atractius, i també pels seus productes i productors, com la vinya Baronia de Vilademuls o els formatges de Mas Alba, entre d’altres.

 

Vilademuls és el municipi més extens del Pla de l’Estany i el conformen els nuclis de Galliners, Olives, Ollers, Orfes, Parets d’Empordà, Sant Esteve de Guialbes, Sant Marçal de Quarantella, Tarradellas, Vilamarí, Vilademí, Vilafreser i el propi Vilademuls.

 

L'aplicació està inclosa en el nou web turístic de Vilademuls (www.terraprim.cat), que l'Ajuntament ha creat amb finançament del programa Viure al Poble Més, de la Generalitat i la UE.

TAGS: terraprim, turisme, aplicació, mòbil, Vilademuls

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)