TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La nova concessió serà de 4 anys prorrogables a 2 més.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema
31/01/2017

L’Ajuntament de Banyoles aprova el nou concurs dels Banys Vells amb prioritat pels aspectes socials

Arxius d'audio:

 
  •  31/01/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El pla d’explotació i gestió passarà per davant la part econòmica a l’hora de valorar les ofertes, i també es prioritzaran les millores a l’espai.

 

El ple de l’Ajuntament de Banyoles d’aquest dilluns ha aprovat el plec de clàusules de la nova concessió dels Banys Vells. L’anterior concessió acabava l’estiu passat però l’equip de govern, amb el vot favorable de la resta de grups, va aprovar una pròrroga extraordinària fins a finals d’any per no perjudicar el servei els mesos de més moviment.

 

Segons ha detallat el primer tinent d’alcalde, Jordi Congost, el nou plec de condicions prioritza el bon servei al ciutadà per sobre la part econòmica.

 

Concretament, la proposta tècnica per l’explotació de la concessió té una puntuació màxima de 50 punts, 20 per a la proposta econòmica, 20 més per a les propostes de millora de les instal·lacions i 10 punts per a la gestió dels lavabos públics.

 

Pel que fa a la proposta tècnica, inclou el pla de conservació i manteniment i, en major mesura (35 punts dels 50), el projecte d’explotació del servei, amb especial incidència a les propostes de diversificació i complementarietat del negoci en relació a les activitats que es fan a Banyoles. També es tindran en compte aspectes com els increments de personal en pics de feina, la difusió de productes de proximitat o la sensibilitat medi ambiental, entre d'altres.

 

Una tanca de vidre i reforma dels lavabos

 

En relació a les millores de les instal·lacions, es proposen com a prioritàries la instal·lació d’una tanca de vidre i la reforma dels vestidors i els lavabos. S’ha de tenir en compte que el consistori durà a terme els pròxims mesos una sèrie de millores prèvies a l’espai, amb un pressupost d’uns 50 mil euros.

 

Les obres inclouran mesures com l’arranjament del teulat i la canalització, el canvi de la instal·lació elèctrica i l’adequació de la cuina, entre d’altres.

 

La nova concessió serà de 4 anys prorrogables a 2 més. En aquests moments l’Ajuntament està redactant el projecte d’obres, que es durà a terme els pròxims mesos, amb la intenció que els nous concessionaris puguin obrir de cara a Setmana Santa.

TAGS: Banys, Vells

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h