TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 20 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La majoria de taxes i impostos es mantenen respecte a les vigents aquest 2016

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema Economia » Recaptació    + d'aquest tema
31/10/2016

L’Ajuntament de Porqueres manté la majoria de taxes i impostos de cara al 2017

Arxius d'audio:

 
  •  31/10/2016

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament de Porqueres manté la majoria de taxes i impostos de cara al 2017. Només pugen la taxa de subministrament d’aigua i la d’implantació d’activitats, per cobrir part de la inspecció que haurà de fer un agent extern al consistori.

 

L’Ajuntament de Porqueres va aprovar per ple la setmana passada les ordenances fiscals de cara a l’any vinent. La majoria de taxes i impostos es mantenen respecte a les vigents aquest 2016, amb algunes petites modificacions.

 

D’una banda, una de les taxes de les ordenances de planejament baixa lleugerament, degut a què han baixat els costos de la seva aplicació. La implantació d’activitats és una de les ordenances on es preveu una petita puja. L’alcalde, Francesc Castañer, ha explicat que aquest increment es deu al fet que aquest 2017 s’haurà de fer una inspecció amb un agent extern a l’ajuntament.

 

També es modifiquen les ordenances referents a la biblioteca municipal, especificant els preus de lloguer de les sales; una demanda que ha anat sorgint els darrers mesos. I també s’ha negociat amb l’Associació de Firaires i plasmat a les ordenances l’aplicació del 2x1 el divendres de Festa Major. Finalment, pel que fa a la taxa de subministrament d’aigua, puja un 1%, ja que és un servei que es dóna conjuntament amb Banyoles i en aquest municipi també ha pujat.

 

Les ordenances fiscals de cara a l’any vinent a Porqueres es van aprovar per ple dimecres passat amb els vots a favor de l’equip de govern, d’Independents de Porqueres, i l’abstenció de l’oposició, de CiU.

TAGS: Ordenances, Porqueres, 2017

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dijous de 22h a 23h