TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 05 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El Consell Comarcal ha gestionat la subvenció, però els ajuntaments faran les obres.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema Economia » Turisme    + d'aquest tema
07/10/2016

La Generalitat subvenciona 307 mil euros en sis actuacions al Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  07/10/2016

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Es tracta d’un projecte de desenvolupament turístic transversal que beneficiarà quatre municipis de la comarca.

 

La Generalitat ha concedit al Consell Comarcal del Pla de l’Estany una subvenció de 307 mil euros que es destinarà a impulsar un projecte de desenvolupament turístic a la comarca. Aquesta subvenció servirà per pagar el 50% del projecte, que puja a un total de 613 mil euros. Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal impulsarà un total de sis actuacions als municipis de Banyoles, Porqueres, Fontcoberta i Serinyà.

 

A Porqueres, millora del carril bici

 

A banda de la remodelació del front d’Estany amb tres actuacions, a Porqueres es construirà un mur escullera al carril bici del carrer Isaac Albéniz, entre els carrers Estació i Juli Garreta; un projecte valorat en 96 mil euros, la meitat a càrrec de la Generalitat. La primera tinent d’alcalde de Porqueres, Elisa Teixidor, ha explicat que el mur permetrà l’enllaç entre el carril bici de Porqueres i la Via Verda projectada a nivell comarcal.

 

Millores a les Coves de Serinyà i a la platja d'Espolla

 

La millora de l’accessibilitat a l’edifici de serveis de les Coves Prehistòriques de Serinyà, valorada en 31 mil euros; i la creació del parc de la platja d’Espolla, a Fontcoberta, amb 17 mil euros més; són els altres dos projectes que se subvencionaran en aquesta convocatòria d’àmbit turístic.

 

Amb aquestes actuacions, el Consell Comarcal vol incrementar l’atractiu de la comarca com a destinació turística, amb l’objectiu de dinamitzar el sector serveis i augmentar el nombre de visitants al Pla de l’Estany. Ho detalla el president de l’ens, Jordi Xargay.

 

El Consell Comarcal ha gestionat la subvenció, però seran els ajuntaments qui es facin càrrec de les obres i també n’hauran d’assumir el 50% del cost. Les actuacions subvencionades s’emmarquen en una línia d’ajudes econòmiques que el Govern català atorga des de l’any 2014 i s’hauran d’executar entre aquest 2016 i el 2018.

TAGS: subvenció, desenvolupament, turístic

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Primer dissabte de mes