TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 23 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El relleu a la presidència s'ha aprovat a l’assemblea general ordinària de socis.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
29/02/2016

Albert Comas relleva Àngel Dutras a la presidència del Club Natació Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  29/02/2016

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El mandat del nou president se centrarà en el projecte europeu de les carreres duals i en la remodelació de la zona nord de l’Estany.

 

El fins ara president Àngel Dutras deixa enrere vuit anys de mandat al CN Banyoles. Dutras va arribar al capdavant del Club el 2008 amb una llista de continuïtat amb l’antiga presidència. Després d’una primera etapa de quatre anys, va ser ratificat com a president fins el 2018, però va acordar deixar la primera fila de l’ens banyolí dos anys abans de la fi del mandat. La persona escollida per substituir-lo en el càrrec és Albert Comas, fins ara vicepresident de l’entitat.

 

Aquest cap de setmana s’ha proposat el relleu a l’assemblea general ordinària de socis del CN Banyoles, que ha aprovat per unanimitat el canvi en la direcció de l’entitat i s’han ratificat la resta de càrrecs de la junta directiva.

 

Dutras s’ha mostrat satisfet dels vuit anys en què ha estat president i, d’entre tots els projectes que s’han dut a terme en el seu mandat, ha volgut destacar la cobertura de la piscina exterior i l’ampliació fins el 2064 de la concessió dels terrenys de l’entitat per part de l’Ajuntament.

 

Albert Comas, nou president

 

El nou president, Albert Comas, ha manifestat la necessitat de renovació dels càrrecs en entitats com el CN Banyoles, i ha explicat que, tot i que té un projecte de continuïtat, poc a poc s’anirà renovant la junta directiva.

 

El projecte de Comas es bastirà en dos eixos: per una banda, el projecte europeu de carreres duals i, per l’altra, la remodelació de la zona nord de l’Estany. Tot i així, segons ha afirmat a Ràdio Banyoles, tampoc vol deixar de banda el dia a dia de l’entitat.

 

Pel que fa a les obres de remodelació de l’accés nord de l’Estany, només es podran fer si l’Ajuntament de Banyoles aprova provisionalment el pla especial que permeti començar-les i, posteriorment, la Comissió Territorial d’Urbanisme en fa l’aprovació definitiva. Comas ha explicat que si aquests tràmits avancen correctament, les obres haurien d’estar enllestides abans de la fi del mandat.

 

L’assemblea de socis del CNB també va donar el vistiplau al pressupost del 2016, que inclou unes xifres que superen per primera vegada els dos milions d’euros.

TAGS: Dutras, Comas, president, CNB, assemblea

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimecres a les 21.00 h i repetició dijous a les 11.30 h, cada 15 dies