TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 12 de novembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Les nadales poden ser fixes o en format seqüència i es poden enviar fins el 30/11/15.

Publicitat

Cultura » Convocatòries, premis    + d'aquest tema
25/11/2015

MésMèdia Cultural organitza un concurs de nadales digitals coincidint amb els 15 anys de l’entitat

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les nadales poden ser fixes o en format seqüència i es poden enviar fins el 30 de novembre.

 

MésMèdia Cultural organitza, juntament amb l’Associació Banyoles Comerç, un concurs de nadales digitals coincidint amb els 15 anys de l’entitat cultural. El concurs inclou dues categories: la nadala fixa, que consisteix en un dibuix, imatge o muntatge fotogràfic; i la nadala seqüència, que engloba petits muntatges de vídeo de fins a 20 segons.

 

El concurs es va celebrar per primer cop l’any 2010, coincidint amb el desè aniversari de mésMèdia cultural. Un dels membres de l’associació, Miquel Rustullet, ha explicat que en aquesta segona edició s’hi inclou una nova categoria, la de les nadales fetes per associacions o col·lectius.


Els participants opten a tres premis : el de les nadales d’una imatge, premiat amb 100 €; el del es nadales en seqüència, també premiat amb 100 €; i finalment un tercer premi per l’associació o entitat que enviï les millors nadales, que s’endurà 200 €. L’import del premi serà en vals de compra dels comerços de l’Associació Banyoles comerç i turisme.

 

Per participar-hi s’ha d’enviar un correu electrònic a mesmediacultural@gmail.com amb la nadala i les dades del participant abans del 30 de novembre a les 12 de la nit. El lliurament de premis es farà el dia 4 de desembre de 2015 a les 9 del vespre al Monestir de Sant Esteve de Banyoles.

 

Les nadales participants es podran veure projectades a l’aparador de Cal Moliner de la Plaça del 5 de desembre al 6 de gener de 2016.

TAGS: mesmèdia, nadales

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Segon dissabte de mes

Primer dissabte de mes