TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 20 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'Escola Camins s'endugué un dels guardons Baldiri Reixac en anyades pretèrites.

Publicitat

Cultura » Convocatòries, premis    + d'aquest tema
16/10/2015

L’Escola Camins presenta el projecte “Com et dius? Un nom per l’escola” a la IV Jornada Premis Baldiri Reixac

Arxius d'audio:

 
  •  16/10/2015

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’Escola Camins presenta el projecte “Com et dius? Un nom per l’escola” a la IV Jornada Premis Baldiri Reixac. L'activitat se celebra dissabte i serveix per presentar alguns dels projectes guardonats a l’última edició dels Premis, que potencien la innovació educativa.

 

L’entitat que entrega els premis Baldiri Reixac, la Fundació Lluís Carulla, ha organitzat aquest dissabte a Girona una jornada per valorar i compartir alguns dels treballs premiats en l’edició 2014-15. Participarà a les jornades l’Escola Camins de Banyoles, que en aquesta passada edició es va endur un dels guardons pel projecte “Com et dius? Un nom per l’escola”. Així, l’equip docent farà una ponència de quinze minuts per exposar el projecte, i a continuació se’n farà un breu col·loqui.

 

“Com et dius? Un nom per l’escola” és el projecte que va posar en marxa l'escola durant el primer curs, (2012-13), per escollir un nom pel centre amb la participació de tota la comunitat educativa. El projecte va començar a l'inici de curs, treballant amb els alumnes l'origen i la utilitat dels noms. Els alumnes també van visitar altres centres de la ciutat per conèixer-ne el nom, les professores van elaborar un conte sobre el tema i es van recollir diferents propostes fins a arribar a l'elecció final.

 

El projecte també es marcava com a objectiu afavorir la cohesió entre les famílies de l’escola, escollir un nom per a l’escola mitjançant un procés participatiu i democràtic i fomentar l’ús de la llengua oral entre els infants de P3.

 

La IV Jornada Premis Baldiri Reixac se celebra aquest dissabte a l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona i també servirà per presentar les bases del Premi Baldiri Reixac d’aquest curs.

TAGS: Escola, Camins, Premis, Baldiri, Reixac

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dijous de 22h a 23h

Primer dissabte de mes