TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:07

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Es tracta d'una comèdia d’embolics i mal entesos, a l’estil de la companyia.

Publicitat

Cultura » Teatre    + d'aquest tema
20/11/2014

Teiatròlics torna a escena aquest divendres amb “Desafinats”, de Mar Vilà-Duch

Arxius d'audio:

 
  •  20/11/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Teiatròlics torna a escena aquest divendres amb "Desafinats", de Mar Vilà-Duch. Una comèdia d'embolics i mal entesos, a l'estil de la companyia, en aquesta ocasió protagonitzada per un suposat quartet de corda i la seva llogatera.

El fabulós quartet de corda del Dr. Sammuel J. Half voldria executar el millor concert de la seva vida. Tot està a punt, estudiat, valorat i mil·limetrat; però potser la Sra Dolly, la seva llogatera, no és el tipus de públic que havien previst per al seu gran concert. És la sinopsi de l'obra "Desafinats", la darrera producció de la companyia banyolina Teiatròlics, que torna al teatre municipal de Banyoles després de l'èxit de "Bluf", que es va estrenar el Sant Martirià de 2012 i des de llavors ha rodat per diversos teatres catalans.

El director de l'obra i membre de la companyia, Jordi Angelats, ha explicat que es tracta d'una comèdia d'embolics i mal entesos, a l'estil Teiatròlics, amb un bon guió de Mar Vilà-Duch i amb l'únic pretext de fer riure el públic.

Nou local per a Teiatròlics

Teiatròlics és una de les companyies banyolines més actives del moment, amb l'estrena de gairebé una obra per any. Des de fa uns dos anys, la companyia disposa d'un nou local d'assaig a la zona de la Farga, una nau adquirida gràcies a l'acord signat amb l'Ajuntament de Banyoles en contrapartida per l'afer del local de l'Ateneu. Jordi Angelats ha explicat que la disposició d'aquest local els ha facilitat molt els assajos d'aquesta obra, ja que compta amb una escenografia molt complexa, difícil de muntar i desmuntar per cada assaig.

"Desafinats" s'estrena aquest divendres a les 9 al Teatre Municipal de Banyoles. Se'n farà una nova funció el dissabte, a la mateixa hora, i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir a través del web Cultura.banyoles.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Podran escoltar l'entrevista completa a Jordi Angelats sobre "Desafinats" a l'Informatiu Nit d'aquest divendres a Ràdio Banyoles.

TAGS: Teiatròlics, Desafinats

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)

Diada de Sant Jordi a la plaça Major