TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 19 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Festa a la ràdio

i després...12:30 "So de calaix"/ properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
11:37

Hora final
12:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'entitat ha començat les obres per ampliar el seu perímetre.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Esports » CNB    + d'aquest tema
29/08/2014

L’Ajuntament de Banyoles publica al web municipal el contracte de la concessió dels terrenys al CNB

Arxius d'audio:

 
  •  29/08/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L'Ajuntament de Banyoles ha publicat al web municipal el contracte i l'edicte de la concessió al CNB per 50 anys. L'alcalde sosté que en tot el procés ha prevalgut "el seny, la legalitat i la transparència", i ho vol constatar amb aquest gest.

L'Ajuntament de Banyoles va aprovar al ple de finals de juliol la concessió administrativa per a la utilització privativa per part del Club Natació Banyoles sobre les dues finques de titularitat municipal on actualment hi ha les instal·lacions de l'entitat. El contracte també inclou l'ús privatiu de la pesquera número 5, coneguda com a pesquera Agustí, i la franja sobrant de camí del seu accés, així com la utilització especial per a realitzar determinades activitats aquàtiques a les aigües de l'Estany.

La setmana passada, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del CNB, Àngel Dutras, van formalitzar la signatura del contracte, que des d'aquest dijous es pot consultar íntegrament a la pàgina web de l'Ajuntament, www.banyoles.cat.

Miquel Noguer recorda que la previsió de la concessió estava inclosa en el Reglament d'Activitats de l'Estany (RAE), i per tant s'havia de desenvolupar. Noguer també ha defensat en tot moment la legalitat i transparència de tot el procés que, segons recorda, compta amb el vist-i-plau de la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat.

Segons informa l'Ajuntament a través del web municipal, la concessió inclou per primera vegada contraprestacions per part del CNB, com ara beques per a esportistes banyolins de 6.000 euros anuals. A més, també s'aplicarà una rebaixa del 50% del preu de l'entrada a l'estiu i un 30% a l'hivern als banyolins que no siguin socis. Per altra banda, per als banyolins que es vulguin donar d'alta de socis, i també els que encara estiguin pagant la quota d'entrada, podran sol·licitar al CNB que el termini de pagament s'allargui fins a un màxim de 8 anys.

El CNB comença a fer ús del nou contracte

Precisament aquests dies el CNB ha començat a eixamplar el seu perímetre, ampliant la tanca actual fins al camí d'accés a la pesquera Agustí. En aquests moments el Club encara no té clar l'ús que li donarà a l'edifici, tot i que el seu president assegura que hi ha moltes propostes sobre la taula per part de les diferents seccions. Àngel Dutras també ha explicat que aquests terrenys de més que tindrà el Club permetran incrementar les estades esportives ja que es podrà disposar d'una zona d'embarcament i una de desembarcament.

TAGS: concessió, CNB

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Primer dissabte de mes

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00