TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 19 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Festa a la ràdio

i després...12:30 "So de calaix"/ properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
11:37

Hora final
12:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Miquel Noguer i Àngel Dutras durant la signatura del conveni, aquest matí.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Esports » CNB    + d'aquest tema
21/08/2014

L’Ajuntament i el CNB signen el contracte de la concessió dels terrenys i de la pesquera Agustí a l’entitat

Arxius d'audio:

 
  •  21/08/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L'Ajuntament i el CNB signen el contracte de la concessió dels terrenys i de la pesquera Agustí a l'entitat. L'alcalde recorda que es tracta del compliment d'un mandat del RAE; mentre que el president del Club assegura que l'acord suposa un punt d'inflexió per a l'entitat, que l'any que ve compleix 90 anys.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del Club Natació Banyoles, Àngel Dutras, han formalitzat aquest dijous al matí la signatura del contracte que regula l'ocupació de béns comunals del municipi per part del Club. La concessió administrativa dels terrenys es va aprovar de forma definitiva al ple de finals de juliol. Fins ara, el Club disposava d'un dret de superfície sobre els terrenys on s'assenten les instal·lacions fins a l'any 2041. Amb aquesta cessió, l'ús que l'entitat fa de l'espai comunal queda regulat jurídicament per un període de 50 anys, fins al 2064.

El president de l'entitat, Àngel Dutras, ha assegurat que es tracta d'un punt d'inflexió per al Club, que podrà seguir duent a terme la seva activitat amb garantia jurídica.

Dutras també ha destacat la vocació internacional de l'entitat, que a més dels propis esportistes, cada any acull més de 8.000 esportistes d'arreu del món que fan ús de les instal·lacions del Club Natació per al seu entrenament. En aquest sentit, s'ha mostrat dolgut pel fet que la concessió no hagi estat recolzada pel conjunt de la ciutadania ni dels grups polítics amb representació al consistori.

En aquest mateix sentit, l'alcalde, Miquel Noguer, ha lamentat que la concessió dels terrenys del Club Natació Banyoles s'hagi convertit en un tema de debat polític, atribuint-ho a la proximitat de les eleccions municipals. Noguer ha recordat que el conveni no és més que el compliment d'un mandat del Reglament d'Activitats de l'Estany, i no troba "lògic ni legítim" haver de demanar al Club que demostri que fa les coses bé "quan porta més de 40 anys fent-ho". L'alcalde ha assegurat que el conveni de concessió administrativa està dotat de "total legalitat i transparència", i així ho avala la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

Cessió d'ús de la pesquera número 5


Aquest dijous també s'han entregat les claus de la pesquera Agustí, l'ús de la qual s'inclou a la concessió, juntament amb una franja de camí de 190 metres quadrats entre aquesta i el Club. La pesquera va ser rescabalada fa uns mesos per l'Ajuntament per una quantitat d'uns 20 mil euros, que finalment ha assumit el Club Natació. Segons el conveni, s'estableix que haurà de tenir usos esportius, d'oci i socials, i que 4 dies al mes tingui accés al públic i pugui ser visitable.

Àngel Dutras ha detallat que hi ha moltes propostes d'ús sobre la taula per part de les diferents seccions, que a partir d'ara s'hauran de valorar. Dutras també ha explicat que aquests terrenys de més que tindrà el Club permetran incrementar encara més les estades esportives ja que es podrà disposar d'una zona d'embarcament i una de desembarcament.

TAGS: Club, pesquera, Agustí

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Dimecres de 21h a 22h