TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 20 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La concessió dóna seguretat jurídica i estabilitat pels propers 50 anys.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
07/07/2014

Els socis del CNB han aprovat la nova concessió amb l’Ajuntament, que també ha rebut l’aval de la Generalitat

Arxius d'audio:

 
  •  07/07/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els socis del CNB han aprovat la nova concessió amb l'Ajuntament, que també ha rebut l'aval de la Generalitat. Una trentena de socis van votar dissabte a favor de l'acord en una assemblea extraordinària i, paral·lelament, el departament de Governació ha informat favorablement sobre el conveni.

El Club Natació Banyoles va celebrar dissabte una assemblea extraordinària de socis per informar i ratificar l'acord entre l'entitat i l'Ajuntament de Banyoles sobre la concessió dels terrenys municipals que ocupa el Club. Després de l'aprovació del ple el passat mes de maig, l'entitat ha ratificat l'acord sobre dues finques comunals de titularitat municipal, així com la pesquera número 5 i el seu camí d'accés. El nou conveni substitueix els acords de l'any 1991 i 95, allargant la concessió fins el 2064.

El president del Club, Àngel Dutras, ha detallat que en l'assemblea hi van assistir 34 socis, que van poder escoltar els arguments de la junta directiva i també una explicació tècnica a càrrec de l'advocat Lluís Pau, expert en l'àmbit del bé comunal de l'Estany. Per Dutras el vot a favor a l'acord és favorable al CNB "més enllà de postures personals o polítiques".

L'acord es va ratificar per àmplia majoria, tot i que amb poca participació tenint en compte que el Club té uns 10.000 socis. En aquest sentit, Dutras ha detallat que en les assemblees la participació sol ser baixa, excepte quan "es tracten temes polèmics". Pel president, la trentena de socis és una xifra habitual i ha detallat que des de la junta "s'ha consultat amb molts altres socis" que també donen suport a l'acord.

Segons Àngel Dutras, la concessió dóna seguretat jurídica i estabilitat al Club Natació Banyoles pels propers 50 anys.


 


Aval de la Generalitat

Precisament, divendres al matí l'Ajuntament va rebre de manera formal l'informe favorable de la direcció general d'administració local del departament de Governació de la Generalitat de Catalunya per la concessió administrativa. Segons informa el consistori, el Govern dóna el vistiplau a tot el procés, recordant que la concessió estava inclosa en el Reglament d'Activitats de l'Estany. La Generalitat és l'administració que controla la legalitat dels acords municipals sobre el bé comunal, i l'Ajuntament aprovarà definitivament la concessió al proper ple ordinari del 28 de juliol.

La concessió inclou contraprestacions per part del Club, com ara beques per a esportistes banyolins (per un màxim de 6.000 euros anuals), i una rebaixa del 50% del preu de l'entrada a l'estiu i d'un 30% a l'hivern als banyolins que no sigui socis. També es podrà allargar el termini de pagament de la quota d'entrada.

TAGS: CNB, conveni, concessió

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Diumenges de 10:00 a 11:00