TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 20 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El tema d’enguany és “Flors i fruits silvestres”.

Publicitat

Medi Ambient    + d'aquest tema Cultura » Convocatòries, premis    + d'aquest tema
14/04/2014

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Concurs de Fotografia de la Natura

Arxius d'audio:

 
  •  14/04/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Concurs de Fotografia de la Natura. La cita arriba a la 13a edició i el tema d'enguany és "Flors i fruits silvestres".

Des de principis d'aquest mes ja es pot participar en la 13a edició del Concurs de Fotografia de la Natura que organitzen el Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, l'entitat ecologista Limnos, el Museu Darder de Banyoles i la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (UdG).

El tema de l'edició d'enguany és "Flors i fruits silvestres". No s'admetran imatges de plantes que hagin estat sembrades o plantades per acció de l'home, ni de flors o fruits que hagin estat tallats o arrancats. La participació és lliure i gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, ja sigui aficionada o professional. Les fotografies poden ser en blanc i negre o en color, en format digital, en jpg i amb un mínim de 1.500 píxels pel costat més llarg.

Cada participant podrà aportar fins a un màxim de tres fotografies i podrà rebre, com a màxim, un premi per foto. La dotació del primer premi és de 400 euros, i el jurat atorgarà dos premis especials més de 250 euros cadascun.

La inscripció i lliurament de fotografies es pot fer per Internet a través de la web del Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, www.cecbanyoles.cat, fins al 25 de maig. Les fotografies presentades a concurs formaran part d'una exposició que es podrà veure aquest estiu al Museu Darder de Banyoles.

TAGS: fotografia, natura

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00