TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 19 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La proposta s'ha aprovat amb un 94% de vots favorables en l'assemblea de socis del Club.

Publicitat

Política    + d'aquest tema Esports » CNB    + d'aquest tema
03/03/2014

El Club Natació Banyoles s’ha adherit a l’Assemblea Nacional Catalana

Arxius d'audio:

 
  •  03/03/2014

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El Club Natació Banyoles s'ha adherit a l'Assemblea Nacional Catalana. Era un punt de l'assemblea general ordinària de socis, que es va aprovar amb un 94% de vots favorables.

L'assemblea ordinària de socis del Club Natació Banyoles es va celebrar diumenge de la setmana passada, i un dels punts de l'ordre del dia era l'adhesió de l'entitat a l'Assemblea Nacional Catalana. Aquest punt no estava previst inicialment, ja que el Club és una entitat amb finalitat esportiva i l'assemblea no debat sobre aquest tipus de qüestions. Els estatuts, però, estableixen que amb el suport d'un 10% dels socis s'hi poden incloure altres temes. D'aquesta manera, un mes abans es va fer una recollida de signatures de socis. En només deu dies, es van aconseguir 1.090 firmes, superant amb escreix les 800 que eren necessàries per incloure el punt a l'ordre del dia. A la votació, el 94% dels assistents es va mostrar a favor de l'adhesió.

El president del Club Natació Banyoles, Àngel Dutras, ha explicat que al tractar-se d'un tema político-social no podia ser debatut només per la junta, per això es va optar per dur-lo a l'assemblea. Dutras ha senyalat que es tracta de la primera vegada que es debat una qüestió d'aquestes característiques.

L'Assemblea Nacional Catalana al Pla de l'Estany té engegada una campanya d'adhesió d'entitats. Amb el Club Natació Banyoles, que té 11 mil socis, la llista inclou ja totes les entitats principals de la comarca. Entre d'altres, el Centre Excursionista, el Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, el Foment de la Sardana, els Manaies de Banyoles i l'Associació de Comerciants Banyoles Comerç i Turisme.

L'Assemblea Nacional Catalana del Pla de l'Estany agraeix a tots els socis del Club la seva adhesió, "que s'ha produït d'una manera tan democràtica i amb un suport tan incontestable".

TAGS: ANC, CNB, Assemblea, Independència

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimecres de 21h a 22h