TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 20 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les ordenances fiscals pel 2014 a Porqueres es van aprovar al ple del 30 d'octubre.

Publicitat

Economia » Recaptació    + d'aquest tema
05/11/2013

L’Ajuntament de Porqueres manté la majoria de taxes i impostos per l’any que ve

Arxius d'audio:

 
  •  05/11/2013

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

L'Ajuntament de Porqueres manté la majoria de taxes i impostos per l'any que ve. Baixa lleugerament l'IBI, puja el preu del centre de dia, s'inclouen els preus públics de la Biblioteca i s'estableix una bonificació per a vehicles ecològics.

L'Ajuntament de Porqueres ha aprovat per ple les noves ordenances fiscals pel 2014. A grans trets, les taxes que es modifiquen són la de l'IBI, que baixa de 0,49 a 0,45; pel que fa a l'impost de vehicles, s'estableix una bonificació del 75% per a vehicles elèctrics i ecològics; i s'incorporen les taxes corresponents al nou servei de biblioteca. Concretament, s'inclou el servei de fotocòpies, fer el carnet si s'ha extraviat, i el lloguer de la sala d'estudi o la sala polivalent. La taxa que més varia respecte aquest any és la del servei de Centre de Dia per a la Gent Gran, que puja 5 euros. Concretament, el preu per l'estada sencera passa a ser de 205 euros, 102 euros la mitja estada i 155 euros una plaça de 4 hores municipal.

La regidora d'Hisenda de Porqueres, Elisa Teixidor, ha detallat que es tracta d'una puja gradual amb l'objectiu d'equilibrar els ingressos amb les despeses que genera aquest servei.

Elisa Teixidor ha remarcat que el consistori ha intentat no augmentar la pressió fiscal a les famílies, ajustant al màxim cada una de les taxes, però alhora mirant d'equilibrar els pressupostos municipals.

Les ordenances fiscals pel 2014 a Porqueres es van aprovar per ple el passat 30 d'octubre, amb l'abstenció de CiU, a l'oposició.

TAGS: taxes, impostos, IBI

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Segon dissabte de mes

Diada de Sant Jordi a la plaça Major